Perinteiset Mikkomarkkinat järjestetään 16. ja 17.10.

10.10.2018

Artikkelin kuva

Mikkomarkkinat Hallitustorilla kuuluu Mikkelin syksyyn niin kuin voisilmä kuuluu puuroon. Markkinat levittäytyvät myös osalle Maaherrankatua ja kävelykatua tiistaina 16.10. kello 7–18 ja keskiviikkona 17.10. kello 7–17.

Maaherrankatu aluehallintoviraston kohdalta ja kävelykatuna toimiva Hallituskatu Maaherrankadun ja Porrassalmenkadun väliseltä osalta ovat torin lisäksi markkina-alueena. Kadun pinnan suojelemiseksi kävelykadulla sallitaan vain kuivatavaran myynti.

Markkinat ovat säilyttäneet suosionsa. Kauppiaita on jälleen tulossa paljon, lähes kaikki myyntipaikat on varattu jo etukäteen.
Puolueille tarjotaan mahdollisuus varata paikkoja Hallituskadulta Akselin edustalta tai Maaherrankadulta Stellan ja Akselin väliseltä alueelta. Markkina-alue on vartioitu iltaisin ja öisin.

Pysäköinnissä ja liikenteessä rajoituksia

Maaherrankatu välillä Raatihuoneenkatu–Savilahdenkatu suljetaan ajoneuvoliikenteeltä maanantaista 15.10. kello 9 keskiviikkoon 17.10. kello 20 saakka. Vain välttämätön liikkeiden huoltoajoon sallittua.

Turistibussipysäkit siirretään samaksi ajaksi Mannerheimintielle matkakeskuksen kohdalla oleville tilausliikenteelle merkityille pysäkeille. Markkinakauppiaille on varattu pysäköintialue satamasta Laiturikadun varrelta.

Tavataan torilla!